Senaste inläggen

Av Malin - 12 augusti 2014 23:08

Hade inget planerat till middag idag men tog av vad vi hade hemma. :-) Korv med hög kötthalt skivade jag till slantar, hackade lök, stekte det ihop i ett järn. Delade bacon och slängde i det också i stekpannan. När det var färdigt hällde jag i grädde, salt och vit/svartpeppar. Färdigt! Hade avokado till.

Av Malin - 12 augusti 2014 20:27

Idag blev det makrill, ett par ostbitar, bladspenat och majonäs till brunchen. Kaffe och vatten till såklart. Lite, lite mat märkte jag efter nån timme så då åt jag lite Makadamianötter. Gott med det salta :-)

Av Malin - 12 augusti 2014 00:07

Tycker alltid det ser torftigt ut när det "bara" blir kött av något slag tillsammans med blomkålsmos eller broccolimos. Tror alltid jag glömt något.
Gjorde biffar på fläskfärs idag. Blandade i ett ägg och grädde och såklart salt, vitpeppar och svartpeppar. Ja och inte att förglömma riven lök självklart. Var faktiskt första gången jag använde fläskfärs och det blev extra saftigt och gott må jag säga. Biffarna var Mycket enklare att forma också. :-)
La som vanligt en klick smör ovanpå blomkålsmoset, trots att jag även har det i, tillsammans med salt och vitpeppar.

Av Malin - 9 augusti 2014 12:34

Sen frukost får väl kalla det brunch. Ostpanerad omelett. Tål att upprepas var dag så gott som det är. :-) idag la jag bladspenaten mellan tillsammans med lite senap.

Ställde mig på vågen i morse, den visade glädjesiffror....sen dog den!!! Gaaaaaa...!!!! :o
Hmm ett byte av batterier måste göras idag så jag kan kolla i morgon bitti om vikten stämmer. Stämmer det så är jag ju glädjande på väg neråt igen Yiihaaaa!! (High Chaparall inspirerad, var där på semester för nån vecka sen)
Återstår att se. Har ändå tänkt strikta upp maten under 14 dagar framåt för att kicka igång förbränningsapparaten igen. Kommer bli tufft, är lite bärberoende just nu, sockersuget lurar bakom en krök och det ska motas. :-D
Ha en go dag!!

Av Malin - 9 augusti 2014 12:09

Igår kväll blev det grillat igen efter ett par dagars uppehåll. Kotlett och grillbacon. Jättegott. Har fått dille på avokado så det äter jag till varje middag nu. Gjorde vitlökssås för jag har tröttnat på Bea lite. Fast jag måste säga att Rydbergs Bea som är smaksatta med chili den ena och den andra med vitlök är himla goda, bättre än den vanliga.

Av Malin - 7 augusti 2014 23:40

Ja hur tusan blir man av med dem?? Vissa säger träning, nån säger smörja med speciella krämer, andra säger massage och nu har jag läst om koppning...är det bara humbug eller kan det fungera tro?! Verkar enkelt att göra själv på benen/lår/vader. Blodcirkulationen kommer garanterat komma igång. Kanske dras slaggprodukter ut??!!
Hade varit så skönt att bli av med en del av dem i alla fall.

Av Malin - 7 augusti 2014 22:16

Åh så gott det var med blomkålsmos ikväll. Massor av smör i och en stor klick smör ovanpå. Alltså att smör bara kan vara såååå fantastiskt gott!! :-) Smör kan jag äta till allt, särskilt med lite salt på smöret också Yammie!! :-)
Jo ja just det, hade lax till moset. Lagade laxen i ugn med mycket salt, lite peppar och dragon på. :)
Detta finns i matlådan till jobb i morgon oxå. Mums!

Av Malin - 7 augusti 2014 22:08

Goda grillade högrevshamburgare. Var ett tag sen senast. Blandar bara i salt och svartpeppar i färsen innan jag formar burgarna. Vi har ett bra hamburgergaller där det får plats sex stycken burgare samtidigt. Mycket smidigt.
Tillbehören är babyspenat, tomat och avokado. Såsen är Rydbergs chili bea, den kan jag rekommendera, den har lite sting. Självklart ost, lök och lite senap på burgaren ;)

Ovido - Quiz & Flashcards