Direktlänk till inlägg 21 november 2014
God pizza med parmesanost i degen. Skinka, lite tacofärs, pizzaost och mozzarella ovanpå. Riktigt gott.
Degen 4-6 port.
4 ägg
100 g riven parmesan
0,75 dl grädde
2 msk fiberhusk
Vispa ägg, grädde och fiberhusk med elvisp. Blanda sist ner parmesanen. Låt smeten stå i 5 minuter. Bred ut degen på en plåt. Grädda i ugn ca 15 minuter 175 grader.
Lägg på önskat pålägg och grädda i ugn 250 grader tills osten smält och fått fin färg.
Jag gjorde hälften av smeten till mig och den räckte till två middagar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | 30 | |||
|