Direktlänk till inlägg 1 september 2013
Märks man startat med jobb igen. Blir inte lika många inlägg.
Frukosten idag provade jag ett nytt bröd: microbröd!
Ett ägg, lite salt i en lagom djup tallrik. Vispa ihop med en gaffel. Häll i 1 msk mandelmjöl, vispa noggrant igen. O till sist en halv msk fiberhusk, vispa igen.
In med tallriken i micron. Ställ den på ca 2 min. Voila!!! Färdigt.
Konsistensen blir lite äggig....men med mkt smör, prickig korv o gurka så blev det smarrigt. Enkelt o snabbt o göra om inget annat. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 |
|||
23 | 24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 |
|||||||||
|