Direktlänk till inlägg 23 november 2013
Har inte provsmakat Fudgen ännu den står i kylen för att stelna. Men smeten var gudomlig......;)
2dl grädde
50g smör
2 msk sukrin (eller annat sötningsmedel)
I med allt i en kastrull låt det sjuda i 20 minuter. Får absolut INTE koka för då skär det sig. Smeten tjocknar o då häller du upp i en bakplåtsklädd form ca 10x17 cm. In med det i kylen tills det stelnar sen skär du den i bitar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 | |||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | 24 | |||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|