Direktlänk till inlägg 20 september 2014
Rotkålspommes på G!!
Var länge sedan jag åt, lyxigt! Här blir det fläskfilémedsljonger och peppar så till. :)
Recept:
Skala kålroten, dela den i pommesliknande storlek. Lägg de i gryta med saltat vatten. Koka dem ca fem minuter. Låt de rinna av i ett durkslag ett tag.
Häll rapsolja i en panna eller fritös. Värm upp oljan. Häll försiktigt i pommesen. Fritera!! Häll de i en sil, salta.
Ät!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | |||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | 21 | |||
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 | |||
29 |
30 |
||||||||
|