Alla inlägg den 20 september 2014

Av Malin - 20 september 2014 19:48

Bilden kom ju inte med i förra inlägget. Här kommer den i alla fall.
Ha en go lördagskväll.

Av Malin - 20 september 2014 19:47

Har införskaffat Anna Hallens bok Gnisselzonen. En bok jag velat läsa sen den kom ut och så här när man sen två dagar tillbaka tillhör 40+ klubben så kommer den väl till hjälp. Den handlar om hur man ska få tillbaka hormonbalansen i sin kropp. Hur man vet vad som är tokigt i kroppen och hur man kommer tillrätta med det. Ska bli spännande läsning.

Av Malin - 20 september 2014 19:36

Behövde lite ny receptinspiration. Har sett och hört om denna nya kokbok ganska mycket, runt om på många olika forum så då slog jag till när det fanns ett erbjudande på den.
Anne Aobadias kokbok Matkärlek.
Finns massor av enkla, snabba goda maträtter.
Har redan gjort hennes Chicken Nuggets. Nedersta bilden. Sonen tittade skeptiskt men var lyrisk när han smakat. Hade dukat upp i småskålar med nuggetsen och dippa till. Tror det blir halva grejen hur man serverar maten till barn. :)

Snart är vi två mot en i kolhydratkampen här hemma!!! Hahaha!! Love smakade mina kålrotspommes idag och tyckte de var Goda!!! Yey!! Känns som jag vinner mark, går väldigt sakta men framåt!!! Yes!!!! :-)

Av Malin - 20 september 2014 19:21

Lite gotte en lördagskväll. Fröknäcke med olika ost på.

Av Malin - 20 september 2014 14:57

Rotkålspommes på G!!
Var länge sedan jag åt, lyxigt! Här blir det fläskfilémedsljonger och peppar så till. :)

Recept:
Skala kålroten, dela den i pommesliknande storlek. Lägg de i gryta med saltat vatten. Koka dem ca fem minuter. Låt de rinna av i ett durkslag ett tag.
Häll rapsolja i en panna eller fritös. Värm upp oljan. Häll försiktigt i pommesen. Fritera!! Häll de i en sil, salta.
Ät!!

Ovido - Quiz & Flashcards