Direktlänk till inlägg 10 januari 2015
Godaste biffarna på länge, antagligen någonsin. Färsen var mest fläskfärs och liten del nötfärs, typ 3/4 och 1/4. Kryddade som vanligt med salt och peppar i färsen. Det som är nytt för oss förutom att använda fläskfärs, är att vi kläckte en hel drös med ägg men använde bara gulan. Säker sex stycken gulor. Tog i creme fraiche oxå. Rörde ihop allt, formade biffar och sen tryckte vi ner lagrad ost i form av tärningar i mitten av biffen. :-) Saftiga och Goda biffar. Brunsås, broccoli och hemkokt lingon till. Oj så mycket godare och tjockare brunsåsen blir sen jag kom på att bryna Massor av smör (typ 50g) innan jag häller på grädden och kryddorna.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | ||||||
5 |
6 | 7 |
8 |
9 |
10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|