Direktlänk till inlägg 12 augusti 2014
Tycker alltid det ser torftigt ut när det "bara" blir kött av något slag tillsammans med blomkålsmos eller broccolimos. Tror alltid jag glömt något.
Gjorde biffar på fläskfärs idag. Blandade i ett ägg och grädde och såklart salt, vitpeppar och svartpeppar. Ja och inte att förglömma riven lök självklart. Var faktiskt första gången jag använde fläskfärs och det blev extra saftigt och gott må jag säga. Biffarna var Mycket enklare att forma också. :-)
La som vanligt en klick smör ovanpå blomkålsmoset, trots att jag även har det i, tillsammans med salt och vitpeppar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | |||||||
4 | 5 |
6 | 7 | 8 |
9 | 10 |
|||
11 |
12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 |
|||
18 | 19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||
|